trajectòria professionalTRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

(Comercial, Administrativa, Gestió d'equips de treball, Hosteleria i Tallers d'escriptura, determinat per zones d'actuació)COMERCIAL:

Barcelona i Tàrrega

 2011-2013 Comercial a botiga de mobles Tu Mueble (Expo-mobi) a Tàrrega
1997-1999 Agent Comercial. Venda pisos d’obra nova (a peu d’obra), GAEI, S.A. (promoció de 2 fases d’obra a Parets del Vallès)

ADMINISTRATIVA:
Barcelona
1976-2001 Tasques administratives i de secretariat, atenció telefònica i personal al client:

AGUSTI BOSSER, S.A. (maquinària per a la fusta)
STABLE, S.A. (prefabricats construcció)
DIMONI CATALUNYA, SCP (software)
FLAMAGAS, S.A (Grup Puig)-(Dpt.papereria Secretària Màrqueting)

ADMINISTRATIVA:
Tàrrega

2002-2005 Tasques administratives, atenció telefònica i personal al client, control d’operaris etc.

TEGNOLOGIA i REGS, S.A.
ALSINA GRAELLS, S.A.

 COORDINACIÓ D'EQUIPS:
Barcelona

1999-2001 ATENTO, S.A. (abans ESTRATEL)-Coordinació equips teleoperadors d'atenció al client telefonia mòbil Mstar i Mline.

COORDINACIÓ D'EQUIPS:
Lleida

2005-2011 ATENTO, S.A.
1) Coordinació equips teleoperadors d'atenció al client línia 1004

2) Coordinació i control campanyes d'emissió i recepció trucades per a tercers: Servei assegurances per a F.C.B. a la seva pàgina web. PSC Lleida Campanya per a les eleccions municipals. Així com campanyes específiques per a estudis de mercat.

3) Auditora dpt. Qualitat: Control, avaluació i seguiment de l'atenció dispensada pels teleoperadors al clients de la línia d'atenció 1004, a fi d'assolir els nivells màxims de qualitat i excel·lència marcats en normativa COPC per a Call Centers.


TALLERS D'ESCRIPTURA CREATIVA
Tàrrega/Agramunt

Iniciació a l'ofici d'escriure. Vàlid per a diferents nivells d'E.S.O, com per a tota persona que vulgui descobrir i experimentar el seu propi univers creatiu.

Se segueix programa amb metodologia de treball per tal de poder oferir recursos a descobrir el món artístic que hi ha dins de cadascú de nosaltres tot practicant l'escriptura creativa. Impartits a Institut Alfons Costafreda (Tàrrega) i Institut Ribera del Sió (Agramunt).

HOSTELERIA:

Barcelona (Durant aquests anys he alternat aquestes feines amb negocis familiars del gremi de la restauració a Barcelona).