col·laboracions

Organitzacions, Associacions i altres llocs on col·laboro:

Des de setembre'14, els divendres participo a les tertúlies del programa "De boca en boca" de Ràdio Tàrrega.

Voluntària a la Oficina Municipal d'Escolarització (OME) Suport a l'estudi (lectures, hàbits...) i Reforç Escolar (càlcul, escriptura, deures...) La idea s'emmarca dins el Pla Educatiu d'Entorn, impulsat per la Regidoria d'Ensenyament i el Servei Educatiu de l'Urgell. Cursos 2013-14 i 2014-2015

CPNL - Consorci Per a la Normalització Lingüística (Voluntariat per la llengua) és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.
Col·laboro amb Parella lingüística a Tàrrega CPNL de l'Urgell.


Banc de Temps de Tàrrega - El Banc de Temps és un projecte sense ànim de lucre que té com a finalitat l’intercanvi de temps entre persones residents en el municipi o rodalies per tal de donar, rebre i compartir habilitats, coneixements i serveis de manera puntual.

També fomentar la confiança mútua, a través de l’organització de trobades i d’altres activitats.

EcoXarxa Tàrrega - Xarxa d'intercanvi. Grup de persones que posem béns, serveis i coneixements a disposició dels altres, mitjançant troc directe o, si això no és possible, una unitat de canvi comuna. Integrada dins el Sistema d'Intercanvi Comunitari (CES: Community Exchange System)
Twitter.

Membre i administrador, juntament amb altres sis companys, del compte igerstarrega a Instagram. Cada dia seleccionem una fotografia d'entre tota la gent que ha inclòs el hashtag #igerstarrega.

Trobades de lectura/escriptura. Temps enrere un grup de persones varem col·laborar en un Taller d'escriptura a proposta de l'Ajuntament de Tàrrega i la Biblioteca. Una vegada clos, 8 participants varem decidir, per compte propi, seguir fent trobades regulars. Així, mentre seguim plasmant les nostres inquietuds artístiques ens podem alhora enriquir mútuament amb les aportacions de sensacions, vivències, emocions, lectures, etc... que ens aporten/proposen tots i cadascun dels membres col·laboradors.

He participat en la realització d'un curtmetratge de La vaqueria del Felip Produccions com a Ajudant de Direcció i coguionista. Novembre'14 fins a gener'15

Donant de sang.

Membre i practicant de l'AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga). 

Realitzo Tallers d'Escriptura Creativa. Iniciació a l'ofici d'escriure. Amb tota persona que vulgui descobrir i experimentar el seu propi univers creatiu. Per a tots els públics, tant escolars com adults.

He participat en un blog al diari digital @lleida.com .